Ειδικές μεταλλικές και ΙΝΟΧ κατασκευές:

καγκελα,στεγες μεταλλικες,καλυψεις χωρων,αντικαταστασεις παλιων σωληνωσεων δικτυου,παταρια αποθηκευσης προιοντων και οτι αλλο μπορει να μας ζητηθει,ερχομαστε στο χωρο σας,μελεταμε μαζι τις αναγκες σας και σας δινουμε την προσφορα μας

Πέρα από τα τυποποιημένα προιόντα τα οποία σας παραθέτουμε αναλυτικά και ανά είδος στη λίστα ”κατηγορίες” αριστερά της ιστοσελίδας μας, ασχολούμαστε και με εκείνες τις ιδιαίτερες ανάγκες για κατασκευή συγκεκριμένων ειδών σε πάχος , διάσταση, ή ποιότητα.

Ταψιά, σχάρες, σούβλες, κουτιά, ή όποια άλλη κατασκευή χρειαστείτε, ζητήστε μας να στείλουμε την προσφορά μας.

Στις ειδικές κατασκευές θα είναι καλό να υπάρχει η δυνατότητα να μας παρέχετε ό,τι είναι δυνατόν σε οπτικό υλικό. (σκίτσο ή φωτογραφία κατασκευής με όσες τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε) Επεξεργαζόμαστε τις λεπτομέρειες και σας ενημερώνουμε για το χρόνο και το κόστος κατασκευής τους. Όποτε είναι δυνατόν σας παρέχουμε αντίγραφο της προσφοράς μας , ώστε να εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία της δουλειάς μας, αποφεύγοντας λάθη.

Εδώ σας παραθέτουμε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και που πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατόν συνεργασία μαζί σας!