Αγαπητοί μας συνεργάτες!

Στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας  πληροφορήσουμε καλύτερα για τα προιόντα μας, για τις τεχνικές τους προδιαγραφές, τον τρόπο που συνεργαζόμαστε, σχεδιάσαμε αυτή τη σελίδα.

Εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα των προιόντων μας, τόσο αυτών που κατασκευάζουμε, όσο και αυτών που εμπορευόμαστε. Πιστεύουμε πως έχουμε την καλύτερη ισορροπία τιμής και ποιότητας , στην αγορά! Με τη μέθοδο και το σύστημα συνεργασίας μας, εδραιώνουμε σχέση εμπιστοσύνης και επιτυχίας στις παράλληλες πορείες μας!

Λόγω της κατασκευής τους στο χώρο μας, μπορούμε και αναπροσαρμόζουμε σε κάποια από αυτά τις διαστάσεις του ή και την ποιότητά τους, σύμφωνα με τις ανάγκες της πελατείας σας!

Αποστολές των προιόντων μας γίνονται τόσο με ίδια μέσα όσο και με μέσα δημόσιας χρήσης.

Για τους υποψήφιους πελάτες μας, που θέλουν να δοκιμάσουν τα προιόντα μας αλλά και τη συνεργασία μας μαζί σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά αλλά και εντύπως τον κατάλογο της εταιρείας μας!

Σε κάθε σας παραγγελία, σας ενημερώνουμε για το κόστος, το χρόνο αποστολής, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται για την επιτυχή έκβαση της αποστολής της παραγγελίας σας.

Για τους φίλους του εξωτερικού, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για όσα επιπλέον θα χρειαστείτε!

Πίστη μας, πως η καλύτερη συνεργασία μας θα ωφελήσει όλους! Εμάς , εσάς, και την πελατεία που σας εμπιστεύεται!

Στείλτε μας σε αυτή τη διεύθυνση viodiak@gmail.com το ενδιαφέρον σας για αποστολή τιμοκαταλόγου. Καλό είναι να συμπεριλάβετε το ΑΦΜ σας και αν θέλετε τρόπο τηλεφωνικής  επικοινωνίας.

Για κάθε απορία επικοινωνήστε μαζί μας!